Projekt uhøjtidlighed

Mangel på modeller gør af og til, at jeg ender med at afprøve en fototeknik på mig selv. I starten føltes det meget selvoptaget at lægge disse eksperimenter op på min flickr. For at modvirke denne forfængelighed er jeg begyndt at udsætte mig for selvironi og karikatur. Det føles helt befriende.

Tryk på knappen for at sende en mail til comment inbox'en. Hvis du beholder subjectet/emnet, ved jeg, hvilken side du har kommenteret fra.

Din kommentar bliver postet, så snart jeg har haft tid til at evaluere den. Det kan tage et par dage. Kommentarer, jeg vurderer som upassende eller ondsindede, vil blive ignoreret.

Tidligere kommentarer:

Poul kommenterede den 12.7.2017:

Meget sjove, men de er næsten så fede, at jeg savner selvironien... Eller har jeg misforstået noget?

Jesper kommenterede den 13.7.2017:

Tak for kommentaren, Poul. Interessant! Der er jo to perspektiver i det, du skriver: 1. Bare fordi det er selvironisk behøver man jo ikke at forkaste alt det gode håndværk. 2. er der måske en pointe i, at konformitet ikke er den eneste sandhed. Jeg kender rigtig mange stand up'ere, som netop bliver udholdelige, fordi de tager pis på sig selv med samme omhyggelighed og kvalitet, som alle andre "ofre", men derigennem bliver de til at holde ud.

Inspired Works

Jesper Olsen

40 41 77 83

jesper@inspiredworks.dk

 

CVR 21 74 15 31