Homage til Peter Wibroe

Jeg har altid været kæmpe fan af Peter Wibroes kampagne for Grøn Tuborg

og så forleden tænkte jeg, hvilke andre farver kunne man bruge til at lave en homage...

Så i dyb respekt for en stor grafiker, præsenterer jeg her en eftermiddags leg med rød farve.

Tryk på knappen for at sende en mail til comment inbox'en. Hvis du beholder subjectet/emnet, ved jeg, hvilken side du har kommenteret fra.

Din kommentar bliver postet, så snart jeg har haft tid til at evaluere den. Det kan tage et par dage. Kommentarer, jeg vurderer som upassende eller ondsindede, vil blive ignoreret.

Tidligere kommentarer:

Karl kommenterede den 1.7.2017:

Jep! Jeg er også stor fan af de gamle Grøn Tuborg kampagner. Der var engang, da reklame var mere end bare salgsgas og grådighed – kunst og hverdagens lille æstetiske solstråle. Må dog sige, at Peters motiver er bedre end dine – sorry. Der er lidt bedre ideer‚ lidt mere raffineret fortælling.

Jesper kommenterede den 2.7.2017:

Enig i alt, Karl. Jo mere man studerer Peters arbejde, des mere går det op for en, hvor mange tanker, der ligger bag. Til mit forsvar vil jeg sige, at dette er et et-dags projekt – tænkt som et proof of concept. Jeg ville bare gøre tanken færdig og lave et statement om min begejstring.

Sandra kommenterede den 1.7.2017:

Coolt projekt og fint svar, Jesper. Jeg har da tit gået med ideer, men de kommer sjældent længere end til tanken. Fedt at du faktisk får gjort noget ved dem. Hvor får du tiden fra? Jeg når aldrig længere end til at tjekke facebook og tænde for netflix...

Jesper kommenterede den 2.7.2017:

Mange tak, Sandra. Se dér har du jo en pointe. Jeg tror, jeg simpelthen blev træt af at gøre passivitet til underholdning. Først havde jeg det underligt med at slukke TV'et, følte, jeg gik glip af alt muligt, til det gik op for mig, hvad jeg i virkeligheden gik glip af ved ikke at dyrke min passion – at designe og være kreativ.

Sandra kommenterede den 1.7.2017:

Nu slukker jeg for kassen! Tak, det var lige det wake up call, jeg trængte til.

Inspired Works

Jesper Olsen

40 41 77 83

jesper@inspiredworks.dk

 

CVR 21 74 15 31