Problem finding...

I used to experiment all the time with my hair color..

Olivia Wilde

,

Man skal tage sin egen medicin – derfor skal dette websted også handle om eksperimenter, at fejle, tvivl – det jeg selv roder rundt med. – Det ufærdige, det underlige. Det, hvis formål jeg endnu ikke forstår.

I innovation tager man ofte udgangspunkt i et problem frem for en forventet løsning.

Et af de mest interessante problemer, jeg kan komme på, er egoet og forfængelighed.

UnEGO undersøger, hvad der skal til for at slippe af med egoet. Dette og andre brændende spørgsmål har efterhånden fyldt mange timers meditation, men også skabe en masse spændende projekter...

Udvalgte eksperimenter...

Tryk på knappen for at sende en mail til comment inbox'en. Hvis du beholder subjectet/emnet, ved jeg, hvilken side du har kommenteret fra.

Din kommentar bliver postet, så snart jeg har haft tid til at evaluere den. Det kan tage et par dage. Kommentarer, jeg vurderer som upassende eller ondsindede, vil blive ignoreret.

Tidligere kommentarer:

Sofie kommenterede den 1.7.2017:

Rimelig modigt af dig at ville skilte med dine eksperimenter. Tror du ikke, kunder kunne få et forkert indtryk af dine færdigheder, hvis dine eksperimenter bliver for vilde eller underlige?

Jesper kommenterede den 2.7.2017:

Tak for kommentaren Sofie. Ha, den tanke har også strejfet mig – i den grad. Men det er både en af pointerne med unEGO og min fremtidige branding. Som jeg skriver andetsteds, er egoets forfængelighed en central hæmsko i ens personlige udvikling. Personligt er jeg også træt af at skulle leve op til en eller anden grad af perfektion. Det skal være sjovt at leve og liv er at udtrykke sig og være spontan, uden at skulle markedsanalysere om alt det, man har på hjertet nu også passer til ens image... Så underlighed er en del af min personlige frihedskamp fra mit eget ego...
En af mine kloge kollegaer plejer at sige, at hvis man gør noget helhjertet nok, opstår der en målgruppe omkring en. Den er jeg helt enig i. Jeg tror man er bedre tjent med at være autentisk og gøre ting, man elsker, end at skulle finde måder at elske ting på, man ikke gider.

Walk the talk er et af de guiding principles, der skal være gældende på dette site og i mit liv og så må man jo leve med risikoen for at nogen ikke bryder sig om det, man laver...

Sofie kommenterede den 3.7.2017:

:-) Tak for det svar Jesper. Jeg tror sku, jeg vil til at poste mere underlige og skæve ting på mine SoME kanaler. Hvad med top 10 ting, jeg ikke levede op til i 2017 :-) eller dagens uordentlige sted i min lejlighed, eller logoet, der ikke blev vist til gennemgang på bureauet...

Jesper kommenterede den 3.7.2017:

Bravo, jeg er allerede fan!!! Så poster jeg "speltboller, der ikke ville hæve..." og "sokker med huller, jeg tog på alligevel fordi jeg ikke gad at vaske..."

Inspired Works

Jesper Olsen

40 41 77 83

jesper@inspiredworks.dk

 

CVR 21 74 15 31