Flipped classroom

Flipped classroom er det nye sort i didaktik Derfor har jeg kreeret en serie af videorer, som jeg bruger til at supplere min logoundervisning med.

En af videoerne handler om "Kat&Mus", to grafikere, som skal have et logo, der udtrykker de to ejers forskellighed og fællesskab.

Min tilgang til design er, at man skal give processen plads til at folde sig ud, før man lukker den ned og bliver resultatorienteret. Mine studerende siger ofte "Jeg valgte at..." – altså en beslutning, men det ville være en bedre proces, hvis valg handlede om, at man havde sørget for at have noget at vælge imellem...

Tryk på knappen for at sende en mail til comment inbox'en. Hvis du beholder subjectet/emnet, ved jeg, hvilken side du har kommenteret fra.

Din kommentar bliver postet, så snart jeg har haft tid til at evaluere den. Det kan tage et par dage. Kommentarer, jeg vurderer som upassende eller ondsindede, vil blive ignoreret.

Tidligere kommentarer:

Henrik kommenterede den 8.7.2017:

Jeg kender "Birth of the Chaordic Age" – den er rigtig god. Jeg kan bedst lide, at Dee skriver i tre spor, Den personlige Dee, Monkey Brain, og CEO'en Dee. Derved bliver hans fortælling og teoriudvikling belyst fra flere supplerende perspektiver. – Spændende website i øvrig!

Jesper kommenterede den 12.7.2017:

Tak for kommentaren, Henrik. Helt enig! De tre spor gør bogen ekstra fornøjelig at læse og man kan fint holde styr på de tre kasketter, som Dee har på gennem fortællingen.

Inspired Works

Jesper Olsen

40 41 77 83

jesper@inspiredworks.dk

 

CVR 21 74 15 31