Photoshop kommunikation

Photoshop kan mere end fotoredigering. Derfor er min Photoshop undervisning bygget op om de skills, der skal til, for at man kan bygge sine egne billeder – til layout brug. Jeg plejer at blive så inspireret af mine studerendes kreativitet, at jeg selv må i gang...

Vis et USP visuelt. Det åbner for rigtig underholdene billedfortællinger, som dette azimutdrevs bugseringsevner og jerngreb.

God gammeldags

digital collage!

Så sjovt har jeg

ikke haft det siden

børnehaven...

OK, det er lidt plat, men øvelsen ligger også mest i at få tingene til

at have et passende perspektiv

Den klassiske skoleopgave...

så må man få et eller andet ud af det...

Tryk på knappen for at sende en mail til comment inbox'en. Hvis du beholder subjectet/emnet, ved jeg, hvilken side du har kommenteret fra.

Din kommentar bliver postet, så snart jeg har haft tid til at evaluere den. Det kan tage et par dage. Kommentarer, jeg vurderer som upassende eller ondsindede, vil blive ignoreret.

Tidligere kommentarer:

Tove kommenterede den 8.7.2017:

Jeg har lige tabt troen på fotoet som dokumentation og sandhedsbevis :-) Ej, det havde jeg for længst, men det, du viser hér, er da for viderekomne. Lærer man det på UC Syd?

Jesper kommenterede den 12.7.2017:

Tak for kommentaren, Tove. Ha! Tak skal du have. Ja, hvis du går på grafisk og møder op til mine timer, lærer du det, men med dine egne ideer.

Inspired Works

Jesper Olsen

40 41 77 83

jesper@inspiredworks.dk

 

CVR 21 74 15 31